Pages

Sila Klick

Sunday, May 22, 2011

KARIPAP PUSING


Menu minum petang ari ni ialah KARIPAP PUSING. Walaupun karipap ni taklah berapa nak pusing tapi rasanya sedap. Kalau tak percaya tanyalah ngan kengkawan Cik Sakura yang pernah menikmati karipap ni. Sayang sekali lupa lah pulak nak amik gambar masa diaorang menikmati karipap ni...

Karipap ni berbeza sedikit dari karipap yang biasa Cik Sakura buat sebelum ni. Saiznya kecil sedikit berbanding dengan karipap RM1.20 tu. Intinya lebih enak ditambah degan telur puyuh di dalamnya. Kengkawan Cik Sakura boleh makan sampai enam bijik sorang. Untuk menghasilkan karipap yang sedap bukannya susah. Kalau nak tahu karipap ni dibuat dengan penuh rasa kasih sayang dan keikhlasan, sebabtu lah rasanya sedap. Ini petua yang harus kita praktikkan dalam menyediakan apa-apa jenis makanan sekalipun. Kalau tak caya, cubalah....


CARA-CARA MENYEDIAKAN KARIPAP PUSING






























No comments:

Post a Comment